04 жовтня 2024 року відбулися загальні збори трудового колективу, присвячені святкуванню Дня працівників освіти. Це урочисте зібрання стало нагодою для висловлення вдячності та поваги всім, хто щодня робить внесок у розвиток освіти та виховання підростаючого покоління.

Під час заходу директор коледжу Капіталіна ГУРОВА висловив щирі слова подяки педагогічному колективу за їхній професіоналізм, відданість справі та невтомну працю на благо учнів та студентів. Також було відзначено найкращих працівників освіти за їхні досягнення в навчальній та виховній діяльності, і вручено почесні грамоти та подяки.

Почесною грамотою Харківської обласної ради за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки і освіти, сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, творчий підхід до справи підготовки висококваліфікованих фахівців та з нагоди Дня працівника освіти нагороджено:

– Савченка Іллю – заступника директора з навчально-методичної роботи ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ».

Почесною грамотою Виконавчого комітету Харківської міської ради за вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки Харкова та Харківщини, з нагоди Дня працівника освіти нагороджено:

– Золотухіну Олену – заступника директора з навчально-методичної роботи ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ»;

  Мельничук Марину – викладача, голову циклової комісії економіки, управління та адміністрування ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ».

Почесною грамотою Державного торговельно-економічного університету за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки і освіти, сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, творчий підхід до справи підготовки висококваліфікованих фахівців та з нагоди Дня працівника освіти нагороджено:

 Тимошенка Олександра – завідувача навчально-методичним кабінетом ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ»;

 Гібкіна Кирила – завідувача відділення харчових технологій та сфери обслуговування  ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ»;

 Тихонович Вікторію – методиста вищої категорії ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ»;

 Клепікову Ольгу – методиста вищої категорії  ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ»;

 Курилову Наталію – викладача циклової комісії економіки, управління та адміністрування  ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ».

Почесною грамотою ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ» за вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняної науки і освіти, сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, творчий підхід до справи підготовки висококваліфікованих фахівців та з нагоди Дня працівника освіти нагороджено:

 Бережну Юлію – викладача циклової комісії економіки, управління та адміністрування  ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ»;

  Болотову Тетяну – завідувача відділення економіки та бізнесу  ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ»;

 Мірошниченко Тетяну – завідувача навчальною лабораторією ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ»;

 Аштаєву Наталію – викладача циклової комісії харчових технологій, готельно-ресторанної справи та туризму  ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ».

 Зміївську Ірину – викладача циклової комісії харчових технологій, готельно-ресторанної справи та туризму  ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ»;

 Цибочкіна Владислава – провідного інженера-електроника  ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *