НОВИНИ

Листопад 2023

День пам’яті жертв голодоморів

День пам’яті жертв голодоморів

  Українці у ХХ сторіччі пережили три Голодомори: 1921-1923, 1932-1933…

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

18 листопада відбувся офлайн День Відкритих Дверей. До нашого закладу…

Міжнародний день протидії булінгу

Міжнародний день протидії булінгу

  До Міжнародного дня протидії булінгу 17.11.2023 року, кураторами відділення…

ВОРКШОП «ГОЛОВНІ АСПЕКТИ СУЧАСНИХ РЕАЛІЙ БІЗНЕСУ»

ВОРКШОП «ГОЛОВНІ АСПЕКТИ СУЧАСНИХ РЕАЛІЙ БІЗНЕСУ»

16 листопада 2023 р. ЦК «Екононіки, управління та адміністрування» було…

Практичне заняття з фахівцем-практиком приватного підприємства

Практичне заняття з фахівцем-практиком приватного підприємства

08.11.2023 р. відбулося практичне заняття з фахівцем-практиком приватного підприємства –…

Підписання меморандуму про співпрацю

Підписання меморандуму про співпрацю

  08 листопада 2023 року ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий коледж…

Знайомство з компанією Ribas Hotels

Знайомство з компанією Ribas Hotels

  08 листопада 2023 року, в рамках співробітництво між ВСП…

«BESTCOOKFEST-2023»

«BESTCOOKFEST-2023»

  VІІ Міжнародний конкурс ресторанних технологій та фуд-дизайну «BESTCOOKFEST-2023», який…

Жовтень 2023

Радіо-диктант національної єдності

Радіо-диктант національної єдності

27 жовтня відзначається День української писемності та мови.Українська мова –…

Розвиток викладацької майстерності

Розвиток викладацької майстерності

25.10.2023 р. відбулася зустріч викладацького складу коледжу з доктором педагогічних…

Круглий стіл «HoReCa: освітній трек»

Круглий стіл «HoReCa: освітній трек»

  24 жовтня 2023 року завідувач відділення харчових технологій та…

«Дефекти сервісу, знайти та знешкодити»

«Дефекти сервісу, знайти та знешкодити»

20 жовтня 2023 року здобувачі освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» взяли…

День відкритих дверей

День відкритих дверей

  19 жовтня 2023 року у ВСП «Харківський торговельно-економічний фаховий…

«Креативні індустрії інтеграція освіти, науки і бізнесу»

«Креативні індустрії інтеграція освіти, науки і бізнесу»

  18 жовтня 2023 року здобувачі ОПП «Туристичне обслуговування» разом…

Презентація міжнародної практики в Італії

Презентація міжнародної практики в Італії

  10 жовтня 2023 року в рамках співпраці з Асоціацією…

Нова регалія нашого директора!

Нова регалія нашого директора!

Рішенням Загальних зборів Інженерної академії України від 24 серпня 2023…

Вересень 2023

Всеукраїнський день бібліотек

Всеукраїнський день бібліотек

Шановні друзі і колеги! Прийміть найщиріші вітання з нагоди нашого…

День працівників освіти!

День працівників освіти!

29 вересня 2023 року з нагоди Дня працівника освіти відбулось…

Відкрита лекція з нагоди Міжнародного дня туризму!

Відкрита лекція з нагоди Міжнародного дня туризму!

  26 вересня 2023 року з нагоди Міжнародного дня туризму…

Травень 2023

05.05.2023 викладачі прийняли участь у засіданні І Всеукраїнського студентського круглого столу

05.05.2023 викладачі прийняли участь у засіданні І Всеукраїнського студентського круглого столу

05.05.2023 викладачі циклової комісії економіки, управління та адміністрування та здобувачі…

За сприянням Департаменту науки і освіти Харківської обласної військової адміністрації

За сприянням Департаменту науки і освіти Харківської обласної військової адміністрації

За сприянням Департаменту науки і освіти Харківської обласної військової адміністрації,…

квітень 2023

28 квітня, відбулося спільне засідання наукових гуртків “Business workspace” та “Quality of service provision”

28 квітня, відбулося спільне засідання наукових гуртків “Business…

Захід відбувся у форматі онлайн-конференції. Здобувачі освіти ділилися своїми знаннями…

27 квітня для студентів та абітурієнтів коледжу відбувся вебінар на…

26 квітня відбувся онлайн-воркшоп “Фінансова грамотність: практичні інструменти навчання підприємства”

26 квітня відбувся онлайн-воркшоп “Фінансова грамотність: практичні інструменти…

26 квітня відбувся онлайн-воркшоп “Фінансова грамотність: практичні інструменти навчання підприємства”,…

26 квітня для студентів та абітурієнтів коледжу відбувся онлайн-воркшоп “Харчова продукція: сучасний погляд”

26 квітня для студентів та абітурієнтів коледжу відбувся…

В рамках заходу викладачі циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної…

25 квітня відбувся профорієнтаційний захід для бакалаврів щодо навчання в магіструтрі в Державному торговельно-економічному університеті

25 квітня відбувся профорієнтаційний захід для бакалаврів щодо…

Захід проводився онлайн та був призначений для студентів, які планують…

В рамках Тижня науки 25 квітня в Instagram відбувся майстер-клас з карвінгу “фруктова тарілка”

В рамках Тижня науки 25 квітня в Instagram…

Учасники майстер-класу навчилися створювати неймовірні композиції з фруктів, а також…

25 квітня на Instagram відбувся захоплюючий онлайн-конкурс “Мозковий штурм” для студентів та абітурієнтів нашого коледжу

25 квітня на Instagram відбувся захоплюючий онлайн-конкурс “Мозковий…

Учасники використовували свої знання та творчі здібності, щоб відповісти на…

Вебінар “Сучасні тренди розвитку рітейлу”

Вебінар “Сучасні тренди розвитку рітейлу”

Кожен травень в Україні відзначається професійне свято науковців – День…