01 жовтня 2024 року у ВСП «ХТЕФК ДТЕУ» відбулася важлива зустріч з представниками Швейцарського фонду з протимінної діяльності (FSD), які здійснюють діяльність в Україні. Основною темою зустрічі стала лекція на тему поводження з вибухонебезпечними предметами, що має вирішальне значення для забезпечення безпеки в регіонах, які постраждали від бойових дій.

Експерти FSD розповіли про види вибухонебезпечних залишків війни, їхню ідентифікацію та основні принципи безпечної поведінки у випадку виявлення таких об’єктів. Важливим аспектом лекції стало ознайомлення з заходами безпеки для цивільного населення, особливо дітей та підлітків, які найчастіше стикаються з подібною небезпекою у повсякденному житті.

Під час зустрічі було підкреслено, що знання про вибухонебезпечні предмети та правила безпеки є життєво важливими для населення України в умовах війни. Представники FSD також наголосили на важливості інформаційних кампаній та освітніх заходів для підвищення обізнаності громадян щодо мінної небезпеки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *