100% харків’ян без роздумів нададуть відповідь: «Так морозиво дуже подобається, нічого смачнішого за пломбір фабрики «Хладопром» не коштували».
Здобувачі освіти за спеціальністю 181 Харчові технології 03 квітня 2025 року мали цікаву зустріч з директоркою ТОВ «Фабрика морозива Хладопром» пані Наталею Коротковою.
Пані Наталя розповіла, що компанія «Хладопром» була заснована у 1932 році в місті Харкові як цех з виробництва морозива, а у 1994 році створено та зареєстровано акціонерне товариство «Хладопром». Особливу увагу присутніх привернув широкий асортимент продукції компанії.
«Ми постійно слідкуємо за світовими тенденціями у виробництві морозива, удосконалюємо рецепти та впроваджуємо сучасні технології. Наш пріоритет – бездоганна якість сировини, суворий контроль на всіх етапах виробництва та стабільний смак, який цінують клієнти. Ми не просто виробляємо морозиво – ми створюємо довіру, яка має власний смак. Наша мета – щоб українське морозиво асоціювалося в усьому світі зі зразковою якістю, надійністю та чудовим смаком», – зауважила пані Наталя.
