відділення Харчових технологій та ресторанного бізнесу

Завідувач відділенням-Гібкін Кирило Романович
Циклова комісія харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Аштаєв Олександр Сергійович
викладач, спеціаліст першої категорії
Дисципліни: Кулінологія, Організація готельно-ресторанного обслуговування, Ресторанна справа
- Email:o.ashtaiev@knute.edu.ua

Аштаєва Наталія Леонідівна
викладач, спеціаліст першої категорії
Дисципліни: Загальна хімія, Барна справа, Технології харчових виробництв
- Email:n.ashtaieva@knute.edu.ua

Гібкін Кирило Романович
викладач, спеціаліст
Дисципліни: Принципи індустрії гостинності, Основи гостинності, Основи рекреалогії та туризму
- Email:k.gibkin@knute.edu.ua

Гуторов Олександр Сергійович
викладач, спеціаліст вищої категорії
Дисципліни: Проєктування та інжиніринг підприємств галузі
- Email:o.gutorov@knute.edu.ua

Зміївська Ірина Віталіївна
викладач, спеціаліст вищої категорії
Дисципліни: Прикладна статистика та економетрика, Цифрові послуги та рішення для бізнесу, Візуалізація даних
- Email:i.zmiivska@knute.edu.ua

Золотухіна Олена Олександрівна
викладач, спеціаліст вищої категорії
Дисципліни: Автоматизація вир.процесів, Інноваційні технології харчування, Контроль якоств та безпечності харч.продукції

Кунічева Тетяна Петрівна
викладач, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист
Дисципліни: Цифрові послуги та рішення для бізнесу, Візуалізація даних
- Email:t.kunicheva@knute.edu.ua

Сєдих Костянтин Вячеславович
голова циклової комісії, спеціаліст вищої категорії, кандидат технічних наук

Сєдих Костянтин Вячеславович
голова циклової комісії, спеціаліст вищої категорії, кандидат технічних наук
Дисципліни: Технологічне устаткування харчових виробництв, Процеси та апарати харчових виробництв, Інформаційно-документаційне забезпечення виробничих процесів
- Email:k.siedykh@knute.edu.ua

Скок Роман Анатолійович
викладач, спеціаліст
Дисципліни: Основи здорового способу життя
- Email:r.skok@knute.edu.ua
Шубіна Лідія Юріївна
викладач, спеціаліст вищої категорії, кандидат технічних наук, доцент
Дисципліни: Фаховий тренінг, Новітня харчова сировина, Основи виробництва харчової продукці
- Email:l.shubina@knute.edu.ua