29 квітня 2025 року у межах Тижня науки в коледжі відбулася лекція на тему:«Харчові технології проти фейків: як не потрапити на гачок міфів?». Спікеркою виступила Ольга Кадикова – доктор медичних наук, професор кафедри внутрішньої медицини №2 і клінічної імунології та алергології імені академіка Л.Т. Малої Харківського національного медичного університету.
Під час лекції слухачі та слухачки дізналися про поширені міфи у сфері харчування, принципи роботи сучасних харчових технологій та методи критичного аналізу інформації для прийняття обґрунтованих рішень щодо вибору харчових продуктів.
Окрема увага була приділена стратегіям та інструментам ефективної протидії дезінформації у харчовій промисловості.
Захід викликав жвавий інтерес серед викладачів і здобувачів освіти та став нагодою підвищити обізнаність щодо впливу науково-обґрунтованих знань на формування здорового способу життя. Адже в сучасному світі вони є не лише основою професійної діяльності, а й запорукою особистого добробуту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *