30 квітня 2025 року у межах Тижня науки в коледжі відбулася лекція “Мій шлях вступу в ХТЕК КНТЕУ, мої досягнення та робота”. Спікером виступив випускник нашого коледжу Старокожко Евген – кондитер ресторану Nikas.
Під час лекції слухачі дізналися, що робота кондитера – творча. Без  витончено смаку, почуття стилю, навичок художника і творця тут не обійтися.
Для того щоб стати затребуваним кондитером, потрібно:
– мати справжню пристрасть до приготування, захоплюватись кулінарією;
– мати гарну пам’ять та аналітичні здібності;
– бути фізично витривалим, тому що робота кондитера передбачає тривалі зміни, які фахівець проводить в основному стоячи і далеко не завжди в зручному положенні.
Захід викликав жвавий інтерес серед присутніх, адже кондитер, це професіонал, що вміє створювати гастрономічні шедеври перед якими не може встояти жоден ласун.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *