1 травня 2025 року у рамках Тижня науки в коледжі відбулася лекція “Професія кухаря: шлях від студента до спеціаліста”. Спікером виступив здобувач освіти ВСП”ХТЕФК ДТЕУ” та кухар закладу ресторанного господарства Філімонов Віталій.
Під час лекції присутні дізналися, про особливості цієї цікавої та важливої професії.
А саме це – креативність, стресостійкісь, організованість, смакові вподобання, точність та уважність.
Робота кухаря відкриває перед людиною безліч можливостей та переваг, які варто враховувати, особливо якщо вона відчуває себе відданим цій професії.
Ось декілька переваг роботи кухаря:
– творчість;
– розвиток навичок;
– визнання.
Захід викликав інтерес серед присутніх, тому що робота кухаря – це не лише про приготування їжі, але й про творчий процес та вдосконалення. Для тих, хто любить кулінарну справу, це може стати джерелом не лише доходу, але й задоволення від власної професійної діяльності.
