17 квітня 2025 р. відбулася зустріч здобувачів освіти за спеціальністю 181 Харчові технології з Президентом Корпорації «Бісквіт-Шоколад», Генеральним директором ПрАТ «ХБФ», Героєм України, Заслуженим працівником промисловості України – Коваленко Аллою Арестівною
Смак продукції Харківської бісквітної фабрики знайомий кожному харків’янину. Підприємства Корпорації «Бісквіт-Шоколад» являють собою сучасне високотехнологічне виробництво з обладнанням європейського рівня. Стратегія розвитку підприємств Корпорації спрямована на інновації, модернізацію виробничих процесів, розробку оригінальних рецептур, підвищення якості та безпеки кондитерських виробів. Продукція реалізується в усіх регіонах України та на міжнародних ринках – у Західній Європі, на Близькому Сході, в Америці та Китаї.
Алла Арестівна акцентувала увагу присутніх на тому, що постійне удосконалення технологічних процесів і підвищення кваліфікації персоналу дало змогу створити успішний колектив професіоналів. Сьогодні вони виробляють 350 найменувань якісних кондитерських виробів і користуються визнанням та довірою споживачів.
Під час зустрічі студенти ставили чимало запитань, на які отримували змістовні відповіді від справжнього професіонала.
