20 жовтня 2025 року завідувач відділення харчових технологій та сфери обслуговування Кирило ГІБКІН взяв участь у профорієнтаційному заході, присвяченому Дню працівників харчової промисловості, який організувала Харківська філія Харківського обласного центру зайнятості.
Під час зустрічі обговорювалися актуальні питання підготовки кваліфікованих фахівців для підприємств харчової галузі, сучасні тенденції розвитку харчових технологій та перспективи працевлаштування випускників закладів фахової передвищої освіти.
Представник ВСП «ХТЕФК ДТЕУ» презентував освітні програми коледжу, ознайомив учасників заходу з можливостями навчання, матеріально-технічною базою та партнерськими підприємствами, на яких студенти проходять практику.
Такі зустрічі сприяють налагодженню ефективної співпраці між освітніми установами та роботодавцями, а також підвищують інтерес молоді до професій харчової галузі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *