Рекомендації
Фаховий молодший бакалавр (на основі БСО)
Фаховий молодший бакалавр (на основі ПЗСО)
Бакалавр
Фаховий молодший бакалавр (на основі БСО)
D1 Облік і оподаткування (бюджет)
D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (бюджет)
D3 Менеджмент (бюджет)
D5 Маркетинг (бюджет)
G13 Харчові технології (бюджет)
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг (бюджет)
J3 Туризм та рекреація (бюджет)
ОНОВЛЕНИЙ D3 Менеджмент (бюджет)
ОНОВЛЕНИЙ G13 Харчові технології, (бюджет)
ОНОВЛЕНИЙ D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (бюджет)
ОНОВЛЕНИЙ D1 Облік і оподаткування, (бюджет)
ОНОВЛЕНИЙ J3 Туризм та рекреація, (бюджет)
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, (контракт)
G13 Харчові технології, (контракт)
D5 Маркетинг, (контракт)
D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (контракт)
D3 Менеджмент, (контракт)
D1 Облік і оподаткування, (контракт)
J3 Туризм та рекреація, (контракт)
ОНОВЛЕНИЙ J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, (контракт)
ОНОВЛЕНИЙ G13 Харчові технології, (контракт)
ОНОВЛЕНИЙ D5 Маркетинг, (контракт)
ОНОВЛЕНИЙ D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (контракт)
ОНОВЛЕНИЙ D3 Менеджмент, (контракт)
ОНОВЛЕНИЙ D1 Облік і оподаткування, (контракт)
ОНОВЛЕНИЙ J3 Туризм та рекреація, (контракт)
ОНОВЛЕНИЙ D5 Маркетинг, (Бюджет)
ОНОВЛЕНИЙ J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, (контракт, 26.07)
ОНОВЛЕНИЙ D5 Маркетинг, (контракт 26.07)
ОНОВЛЕНИЙ J3 Туризм та рекреація, (контракт)
ОНОВЛЕНИЙ J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, (контракт)
ОНОВЛЕНИЙ D5 Маркетинг, (контракт)
Фаховий молодший бакалавр (на основі ПЗСО)
Основа вступу ПЗСО
D1 Облік і оподаткування, (Бюджет)
D1 Облік і оподаткування, (контракт)
D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовой ринок (бюджет)
D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (контракт)
D3 Менеджмент, (контракт)
D5 Маркетинг, (бюджет)
D5 Маркетинг, (контракт)
G13 Харчові технології, (бюджет)
G13 Харчові технології, (контракт)
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, (бюджет)
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, (контракт)
J3 Туризм та рекреація, (контракт)
D1 Облік і оподаткування, (Бюджет)
D1 Облік і оподаткування, (контракт)
D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовой ринок (бюджет)
D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (контракт)
D3 Менеджмент, (контракт)
D5 Маркетинг, (бюджет)
D5 Маркетинг, (контракт)
G13 Харчові технології, (бюджет)
G13 Харчові технології, (контракт)
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, (бюджет)
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, (контракт)
J3 Туризм та рекреація, (контракт)
D1 Облік і оподаткування, (контракт)
D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок (контракт)
D3 Менеджмент, (контракт)
G13 Харчові технології, (контракт)
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, (контракт)
J3 Туризм та рекреація, (контракт)
Основа вступу КР, МС
G13 Харчові технології, (бюджет)
G13 Харчові технології, (контракт КР)
G13 Харчові технології, (контракт МС)
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, (контракт)
G13 Харчові технології, (бюджет)
G13 Харчові технології, (контракт КР)
G13 Харчові технології, (контракт МС)
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, (контракт)
D1 Облік і оподаткування
G13 Харчові технології, (контракт КР)
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг, (контракт)
Бакалавр