Рекомендації
Фаховий молодший бакалавр (на основі БСО)
Фаховий молодший бакалавр (на основі ПЗСО)
Бакалавр
Фаховий молодший бакалавр (на основі БСО)
Рекомендації до зарахування за кошти державного або регіонального замовлення
241 Готельно-ресторанна справа
Рекомендації до зарахування за кошти фізичних та/або юридичних осіб
072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок
241 Готельно-ресторанна справа
Оновлені списки рекомендованих до зарахування на місця державного замовлення
Вступ на основі БСО (контракт) І додатковий етап
Фаховий молодший бакалавр (на основі ПЗСО)
Рекомендації до зарахування за кошти державного або регіонального замовлення
Вступ на основі ОКР Кваліфікований робітник
Рекомендації до зарахування за кошти фізичних та/або юридичних осіб
Вступ на основі ОКР Кваліфікований робітник
Вступ на основі ПЗСО (контракт) І додатковий етап
Вступ на основі ОКР Кваліфікований робітник , І додатковий етап
Вступ на основі ПЗСО (контракт), II додатковий етап
Вступ на основі ОКР Кваліфікований робітник (контракт), II додатковий етап
Бакалавр
Рекомендації до зарахування за кошти державного або регіонального замовлення
Рекомендації до зарахування за кошти фізичних та/або юридичних осіб
Вступ на основі ПЗСО (контракт), І додатковий етап
Вступ на основі НРК5 (контракт), І додатковий етап