Спеціальності

Фаховий молодший бакалавр на основі базової середньої освіти (БСО)

Галузь знань Спеціальність Ліцензовані обсяги Нормативні терміни здобуття освіти Освітні програми
Шифр Назва Код Назва разом денна форма здобуття освіти
D Бізнес, адміністрування та право D1 Облік і оподаткування 15 15 2 р. 10 міс. Податковий контролінг
Бухгалтерський облік
D Бізнес, адміністрування та право D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок 16 16 2 р. 10 міс. Фінанси і кредит
Фінанси, банківська справа та страхування
D Бізнес, адміністрування та право D3 Менеджмент 25 25 3 р. 5 міс.
Менеджмент організації торгівлі
D Бізнес, адміністрування та правог D5 Маркетинг 25 25 2 р. 10 міс. Цифровий маркетинг
Комерційна діяльність
G Інженерія, виробництво та будівництво G13 Харчові технології 45 45 3 р. 5 міс. Виробництво харчової продукції
Українська автентична кухня
J Транспорт та послуги J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг 30 30 2 р. 10 міс. Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
J Транспорт та послуги J3 Туризм та рекреація 30 30 2 р. 10 міс. Туристичне обслуговування
Індустрія дозвілля

Фаховий молодший бакалавр на основі повної загальної середньої освіти (ПЗСО)

Галузь знань Спеціальність Ліцензовані обсяги Нормативні терміни здобуття освіти Освітні програми
Шифр Назва Код Назва разом денна форма здобуття освіти
D Бізнес, адміністрування та право D1 Облік і оподаткування 30 30 1 р. 10 міс. Податковий контролінг
Бухгалтерський облік
D Бізнес, адміністрування та право D2 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок 25 25 1 р. 10 міс. Фінанси, банківська справа та страхування
Фінанси і кредит
D Бізнес, адміністрування та право D3 Менеджмент 25 25 2 р. 5 міс.
Менеджмент організації торгівлі
D Бізнес, адміністрування та право D5 Маркетинг 15 15 1 р. 10 міс. Цифровий маркетинг
Комерційна діяльність
G Інженерія, виробництво та будівництво G13 Харчові технології 200 200 2 р. 5 міс. Виробництво харчової продукції
Українська автентична кухня
J Транспорт та послуги J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг 55 55 1 р. 10 міс. Готельно-ресторанна справа
Ресторанне обслуговування
J Транспорт та послуги J3 Туризм та рекреація 55 55 1 р. 10 міс. Туристичне обслуговування
Індустрія дозвілля

Фаховий молодший бакалавр на основі освітньо-кваліфікаційного рівня «Кваліфікований робітник» (КР), НРК5, НРК6, НРК7 зі скороченим строком навчання

Галузь знань Спеціальність Ліцензовані обсяги Нормативні терміни здобуття освіти Освітні програми
Шифр Назва Код Назва разом денна форма здобуття освіти
D Бізнес, адміністрування та право D1 Облік і оподаткування 15 15 10 міс. Бухгалтерський облік
G Інженерія, виробництво та будівництво G13 Харчові технології 30 30 1 р. 5 міс. Виробництво харчової продукції
J Транспорт та послуги J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг 15 15 10 міс. Ресторанне обслуговування
J Транспорт та послуги J3 Туризм та рекреація 15 15 10 міс. Туристичне обслуговування

Бакалавр на основі повної загальної середньої освіти (ПЗСО)

Галузь знань Спеціальність Ліцензовані обсяги Нормативні терміни здобуття освіти Освітні програми
Шифр Назва Код Назва разом денна  форма здобуття освіти
C Соціальні науки, журналістика та інформація C1 Економіка та міжнародні економічні відносини 100 100 3 р. 10 міс. Економіка
Економіка підприємства
D Бізнес, адміністрування та право D3 Менеджмент 100 100 3 р. 10 міс. Менеджмент
Торговельний менеджмент
D Бізнес, адміністрування та право D5 Харчові технології 100 100 3 р. 10 міс.
Маркетинг
G Інженерія, виробництво та будівництво G13 Харчові технології 100 100 3 р. 10 міс. Харчові технології
Ресторанні технології
J Транспорт та послуги J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг 100 100 3 р. 10 міс. Готельно-ресторанна справа
Ресторанна справа