16 листопада 2023 р. ЦК «Екононіки, управління та адміністрування» було проведено воркшоп в форматі дискусійного клубу на тему «Головні аспекти сучасних реалій бізнесу».
Даний захід було проведено з метою об’єднати бізнесову і академічну спільноту, та здобувачів освіти, задля визначення основних тенденцій і напрямків функціонування бізнесу в сучасних умовах, та обґрунтування можливого вектору їх розвитку.
Для обговорення актуальних питань, які розглядалися, були запрошені представники бізнесу.

  Ганна Титова – менеджер з персоналу ТОВ “ТЕСЛА ТРЕЙДИНГ”, провела для присутніх міні-майстер клас, в якому розповіла основні нюанси стосовно того як влаштуватися на роботу, не маючи досвіду після навчання.

  Досить цікавим був виступ Бориса Ніколенко – директора ТОВ “Торговий Будинок Імператив”. Він, на прикладах свого підприємства, розповів про особливості функціонування бізнесу в сучасних умовах.

  Наталія Бушманова – бухгалтер приватного підприємства «Аудиторська фірма «МІК-АУДИТ»» ознайомила присутніх про особливості оформлення фінансової звітності в період воєнного стану.

  Наталія Колесник – бухгалтер ФОП Плигун Анатолій Михайлович наголосила про важливість документів у податковому обліку.

  Наталя Мусієнко – бухгалтер ФОП Лаврик Віктор Васильович розповіла про зарплато-кадрові кейси: підсумований облік, графіки змінності, оклади.

  На заході панувала приємна і дружня атмосфера. Присутні спілкували, обговорювали важливі питання і дискутували, тож можна сказати, що захід був плідним і цікавим!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *