26.12.2023 відбулося засідання наукового гуртка відділення харчових технологій та ресторанного бізнесу коледжу, який називається «Quality of service provision». Основна мета зборів гуртка – формування у студентів потреби до наукової творчості, а також поглиблення і закріплення в процесі навчання знань – була досягнута. Студенти відділення харчових технологій та ресторанного бізнесу успішно доповіли за актуальними темами за фахом, а також виявили себе активними, цілеспрямованими, підтвердили свою наукову самостійність та потребу до наукової творчості, що вкрай необхідно в умовах сьогодення. Сподіваємось, що не зважаючи на вкрай важкі часи для нашої країни, традиція збиратися у гуртки подовжиться у нашому коледжі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *