24 жовтня 2023 року завідувач відділення харчових технологій та ресторанного бізнесу Кирило ГІБКІН та викладач циклової комісії харчових технологій та готельно-ресторанної справи, гарант ОПП «Готельно-ресторанна справа» Юлія БЕРЕЖНА взяли участь у роботі круглого столу «HoReCa: освітній трек». Синергія бізнесу та освіти, який відбувся на базі Державного торговельно-економічного університету.
  У рамках івенту креативно, змістовно та конструктивно обговорювали зміст дисциплін освітніх програм кафедри й особливості проведення практичної підготовки з представниками професійного середовища, іноземних та вітчизняних закладів вищої освіти.

  Декан факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу ДТЕУ Надія Ведмідь представила різноформатний ракурс освітніх програм факультету, професор кафедри Мирослава Босовська акцентувала увагу на успішних кейсах співпраці професіоналів бізнесу з університетом, а стейкголдери презентували основні ідеї та розповіли про потенційні напрями співпраці. Зокрема, бачення розвитку освітньої траєкторії співпраці презентував Петер Влахос, доцент, міжнародний тьютор кафедри маркетингу, подій і туризму Школи менеджменту та маркетингу Університету Грінвіча (Велика Британія); реальні напрями співпраці з практичної підготовки студентів представили Андрій Магалецький, співвласник компанії Restetika, Ольга Насонова, директор Аналітичного центру «Ресторани України», співзасновник NRA of Ukraine, власник NasoNova consulting, консультант та експерт з ресторанного бізнесу, Ірина Магалецька, керівник Навчального центру Optima_Hotels&_Resorts, Світлана Янченко, керівник відділу продажів Raddison Blu Podil Kyiv. Науковим досвідом співпраці щодо аналітичних досліджень ринку готельних та ресторанних послуг поділилася Ольга Міщенко, керівник проєкту Hotel Matrix. Надзвичайно актуальну інформацію щодо студентських прагнень та запитів до освітнього процесу, бекграунду синергії освіти та бізнесу надав Андрій Сідляренко, керівник академічних інновацій компанії Genesis.
  Підсумовуючи результати заходу, Маргарита Бойко, модератор зустрічі, завідувач кафедри готельно-ресторанного бізнесу наголосила на значущості симбіозу дій практиків і викладачів та необхідності впровадження наданих пропозицій в освітній процес для формування індивідуальної освітньої траєкторії та фахової практичної підготовки здобувачів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *