Вітаємо здобувачку освіти групи ЗМТ-20, Вікторію ЗМІЇВСЬКУ, яка приймала участь в номінації «Растрова графіка» з авторською розробкою за темою «Збережемо планету Земля» та отримала сертифікат учасника.
Вітаємо здобувача освіти групи МР-23, Владислава ЦИБОЧКІНА, який приймав участь в номінації «Веб-дизайн» з авторською розробкою за темою «Цифровізація освіти» та отримав сертифікат.
Науковий керівник Зміївська Ірина Віталіївна.

Міжнародний конкурс з комп’ютерної графіки та вебдизайну «CreDiCo». Організаторами конкурсу є Лабораторія використання інформаційних технологій в освіті при кафедрі інформатики Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка (Україна), кафедра кібернетики і прикладної математики Ужгородського національного університету (Україна), Державний університет Бріджвотер (США), Вільний університет Тбілісі (Грузія), Академія Яна Длугоша (Польща), Університет Малтепе (Туреччина).
Міжнародний конкурс з комп’ютерної графіки та вебдизайну «CreDiCo» проводиться серед молоді, яка цікавиться і вивчає комп’ютерну графіку й анімації.
Основна мета конкурсу: надання молоді майданчика для показу авторських розробок та для спілкування у галузях комп’ютерної графіки, комп’ютерної анімації та вебдизайну.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *