3 травня 2024 в рамках у рамках Тижня науки 2024 відбувся цікавий та актуальний онлайн-вебінар на тему “Особливості розвитку ресторанного бізнесу під час воєнного стану в Україні”. Головним спікером заходу був Сергій Совенко, який є членом правління асоціації кулінарів “Західна Шеф Група”, засновником та членом правління Українського кулінарного союзу, суддею WACS, а також почесним членом “Південної асоціації шеф-кухарів України” та “Слобожанської гільдії кулінарів”.

На вебінарі обговорювалися важливі аспекти управління ресторанним бізнесом у період воєнного стану в Україні, включаючи виклики, які виникають у зв’язку зі змінами в економічній та політичній ситуації, а також можливості для адаптації та успішного функціонування під час кризових умов.

Учасники вебінару отримали цінні знання та практичні поради від досвідченого фахівця, які допоможуть їм ефективно управляти ресторанним бізнесом у складних умовах воєнного стану. Такі заходи сприяють підвищенню рівня професійної компетентності та ефективності діяльності учасників галузі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *