2 травня 2024 р. відбувся онлайн-вебінар «Фарби. Вимоги, актуальність, екологічність та застосування у харчовій промисловості», спікер Роман Хмизенко, Керівник науково-дослідницького відділу, ТОВ “ВП “ПОЛІСАН”, Суми
На вебінарі обговорювалися питання пов’язані з вимогами до фарб для застосування у харчовій промисловості, їх актуальність у сучасному світі, а також екологічні аспекти використання таких матеріалів. Учасники отримали важливу інформацію про технології та новітні розробки у цій сфері, яка допоможе їм в практичній діяльності.

Такі вебінари є важливим інструментом для професійного розвитку фахівців харчової промисловості, а також сприяють підвищенню рівня безпеки та якості продуктів харчування для споживачів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *